adzli's FotoPage

By: adzli mohd abri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 15-Dec-2006 01:58 Email | Share | | Bookmark
[b]Trip to Kluang Station!![/b]

Nobody seems to know about this place.. yang muda2 la.... yang tua2 sure tahu... this is the famous Roti Bakar and Kopitiam in Malaysia...

maybe sape yg pernah jumpa francais dia kat OU or kat Tesco Ampang , Kluang Station tak tahu sejarah dia...
the original Kluang Station dah wujud sejak 3 dekad yang lalu......

so, one day... bila kitaorg makan dekat francais dia, someone came up with an idea....
"apa kata kalau kita pergi makan dekat the real Kluang station?"

and to make the trip more interesting... kitaorg bercadang pergi naik keretapi....
*ramai member2 kitaorg ni, jgn kan keretapi... komuter pun belum pernah merasa....

so, aku arrange 1 trip dalam 30 org termasuk family2 diaorg utk 2 hari 1 malam...
yes, bermalam di kluang.... tujuan utama dia just utk makan roti bakar + minum kopi....

travel time 5 jam....
but kalau dah 1 coach kitaorg tempah... memang meriah...
5 jam x rasa apa2..... mmg seronok...
cuti2 malaysia...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net